21 Şubat 2015 Cumartesi günü  Sivas Sanayi ve Ticaret Odası Konferans Salonunda saat 11:15’te başlayan toplantıya, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Vekilimiz SKM Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yıldız Seferinoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Hatice Demirtaş, Genel Merkez Gençlik kolları MKYK Üyesi Selçuk Sümer, Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın katıldı.

Toplantıda, Erzincan, Tokat ve Sivas illeri ilgili teşkilat mensupları hazır bulundu.

Toplantı Sivas İl Başkanı Ziya Şahin’in açılış konuşması ile başladı, ardından Prof. Dr Mustafa Şentop gündemle ilgili konuşmasını yaptı. Daha sonra vekilimiz Mustafa Ataş, “SKM’lerin Kuruluşu ve Çalışma Usul ve Esasları” konulu görsel sunum yaptı.

Öğle arasından sonra ikinci oturuma saat 14:00’te geçildi. İkinci oturumun ilk sunumunu Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yıldız Seferinoğlu yaptı ve ardından vekilimiz Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş “Sandık Esaslı Çalışma” hakkında görsel sunumunu yaptı.

139 kişinin katıldığı toplantı, müzakerelerden sonra saat 16:10’da tamamlandı.