13 Aralık 2014 Cumartesi günü Konya Selçuklu Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 11:00’de başlayan toplantıya, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Vekilimiz SKM Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yıldız Seferinoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Gülay Samancı, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Av. Hatice Demirtaş ve Genel Merkez Gençlik Kollarından Burak Ceylan, Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun katıldı.
Toplantıda Konya ve Karaman illerinin ilgili teşkilat mensupları hazır bulundu.

Toplantı Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un açılış konuşması ile başladı, ardından Prof. Dr Mustafa Şentop gündemle ilgili sunum yaptı. Daha sonra vekilimiz Mustafa Ataş, “SKM’lerin Kuruluşu ve Çalışma Usul ve Esasları” konulu görsel sunum yaptı.

Öğle arasından sonra ikinci oturuma saat 14:45’te geçildi. İkinci oturumun ilk sunumunu Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu yaptı ve ardından vekilimiz Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş “Sandık Esaslı Çalışma” hakkında görsel sunumunu yaptıktan sonra toplantı tamamlandı.

175 kişinin katıldığı toplantı.